WERKWIJZE EN TARIEF

Professionele begeleiding zonder verwijzing met vergoeding.

Ik werk vanuit mijn praktijk in Dronten, maar kan desgewenst ook online therapie aanbieden. Mijn tarief is 85 euro per sessie van 1 uur. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Je kunt (gedeeltelijke) vergoeding krijgen van mijn sessies vanuit je aanvullende verzekering. Informeer bij je zorgverzekering naar de mogelijkheden (alternatieve en complementaire geneeswijzen). Je mag ook altijd contact met mij opnemen bij vragen.

Ik mail je na afloop van elke sessie een factuur. Deze factuur mag je rechtstreeks aan mij voldoen. Je kunt de factuur daarna indienen bij je zorgverzekering en via hen kun je een gedeelte van de factuur vergoed krijgen.

Je kunt rechtstreeks bij mij terecht en hebt geen verwijzing nodig van bijvoorbeeld je huisarts. Je kunt me mailen (info@verliesdichtbij.nl) of bellen (0648492494) voor informatie en om een eerste gesprek te plannen. Ook kun je contact met mij leggen middels het contactformulier op mijn website. Wanneer we een afspraak hebben gemaakt stuur ik je per mail een afspraakbevestiging.

BEGELEIDINGSPLAN

Het eerste gesprek dient ter kennismaking en het gezamenlijk onderzoeken van jouw hulpvraag. Aan het eind van het eerste gesprek vertel ik je wat ik mogelijk voor je zou kunnen betekenen. Indien je besluit om verder te gaan met de begeleiding dan ondertekenen we de begeleidingsovereenkomst. Na afloop van het eerste gesprek maak ik een begeleidingsplan. Hierin staan onder andere je situatie, hulpvraag en voorlopige doelen beschreven. We zullen het begeleidingsplan tijdens het tweede gesprek bespreken en ondertekenen.

Gedurende het begeleidingstraject werken we aan de overeengekomen doelen en zullen we deze waar nodig bijstellen. Er is ook ruimte voor wat zich spontaan aandient in de gesprekken. In de begeleiding bied ik je de nabijheid en ruimte om op verhaal te komen en zal ik daarnaast gebruik maken van passende interventies.

Aan het eind van het begeleidingstraject evalueren we het traject en hebben we aandacht voor hoe je de verworven ervaringen, kennis en inzichten kunt meenemen naar je toekomst. Daarnaast staan we stil bij het afscheid nemen van elkaar.

KLACHTENREGELING

Ik doe er alles aan om jou vakkundig, zorgvuldig en naar eer en geweten te begeleiden. Indien je onverhoopt toch een klacht hebt dan vraag ik je om dit allereerst telefonisch of schriftelijk (per e-mail of post, zie contactgegevens) bij mij kenbaar te maken. Ik probeer vervolgens samen met jou tot een bevredigende oplossing van je klacht te komen. Verlies dichtbij voldoet aan de eisen van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) en heeft haar klachtenregeling ondergebracht bij beroepsvereniging de NFG. Als wij er samen niet uitkomen dan kun je contact met hen opnemen en je klacht bij hen neerleggen. Dit kan via https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html

WACHTTIJD

Er is op dit moment geen wachtlijst in mijn praktijk. Je kunt dus op korte termijn bij mij terecht.

ANNULEREN AFSPRAAK

Tot 24 uur voor de afspraak kun je kosteloos annuleren. Annuleer je binnen 24 uur voor de afspraak dan kan ik kosten in rekening brengen (uitgezonderd onvoorziene omstandigheden).

Registraties

Ik ben geregistreerd als psychosociaal therapeut bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en als therapeut bij het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Dit betekent onder andere dat ik aan strenge kwaliteitseisen voldoe en dat de kwaliteit van mijn zorg bewaakt wordt.