VOOR PROFESSIONALS

De laatste inzichten op het gebied van verlies, rouw en psychopathologie.

Verlies dichtbij verzorgt incompany of op locatie scholingen/trainingen voor professionals over verlies en rouw. Professionals waar Verlies dichtbij scholingen voor verzorgt zijn; huisartsen, POH-GGZ, verloskundigen, gynaecologen, managers binnen bedrijven en arbodiensten. Voorbeelden zijn; korte, interactieve sessies met verloskundigen over de impact van een miskraam op de verschillende levensdomeinen van cliënten/patiënten en een masterclass over depressie, rouw en de persisterende rouwstoornis voor huisartsen en POH-GGZ.

De incompany scholingen worden gegeven door verlies- en rouwtherapeut Ingrid Gebbink-Vinke. Ingrid is van oorsprong psychologe en heeft zich sinds 2016 gespecialiseerd in verlies en rouw. Ingrid is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die deze organisaties stellen aan therapeuten.

Verlies dichtbij informeert je graag over de mogelijkheden en tarieven. Je kunt contact opnemen met Verlies dichtbij via info@verliesdichtbij.nl of 06 48492494.

‘Het leven is een onophoudelijke opleiding; je moet alles leren, van praten tot sterven.’

~ Gustave Flaubert ~