INDIVIDUELE BEGELEIDING

‘Je hoeft het niet alleen te doen.’

Ieder mens maakt vroeg of laat verliezen mee in zijn/haar leven. Verlies kan leiden tot rouw. Rouw wordt ook wel gezien als de achterkant van verbinding en liefde. Niet alle verliezen wegen zwaar en doorgaans zijn we goed in staat om verliezen te integreren in ons leven. Soms doen zich echter verliezen voor die onze wereld op z’n kop zetten en wordt onze draagkracht (tijdelijk) overschreden. Dan is het fijn om te weten dat je dit proces van verlies en rouw niet alleen hoeft te beleven en dat je bij Verlies dichtbij terecht kunt.

Bij Verlies dichtbij ben je welkom om op verhaal te komen na jouw verlies. Jouw verlies kan het overlijden van een dierbare betreffen, maar ook bijvoorbeeld het verlies van je baan, relatie, gezondheid of toekomstperspectief. Je kunt bij Verlies dichtbij ook terecht na verlies in de zwangerschap of rondom de bevalling. Het maakt niet uit of jouw verlies kort of lang geleden is. Je bent welkom met al je gevoelens en gedachten en met alles waar jij tegenaan loopt. Samen staan we stil bij jouw verlies en de impact hiervan op jouw leven. Ook hebben we aandacht voor het leven dat verdergaat en jouw toekomst.

Elk proces van verlies en rouw is persoonlijk en uniek. Ik stem mijn begeleiding af op jouw behoeftes. De nadruk zal in de begeleiding niet liggen op loslaten of achter je laten, maar op opnieuw verbinden en het verweven van jouw verlies in jouw levensverhaal.

KOSTEN EN VERGOEDING

Mijn tarief is 85 euro per sessie van 1 uur. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Je kunt (gedeeltelijke) vergoeding krijgen van mijn sessies vanuit je aanvullende verzekering. Informeer bij je zorgverzekering naar de mogelijkheden (alternatieve en complementaire geneeswijzen). Je mag ook altijd contact met mij opnemen bij vragen.

‘Het vernieuwen zit niet in het terugkrijgen van het verlorene.
Het nieuwe zit in onze eigen terugkeer.’

~ Wibe Veenbaas ~